general_help_center_title

general_help_center_description

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Hotellihaku

roomsXXL.fi tarjoaa tuhansia hotelleja sadoissa kaupungeissa ympäri maailman. Sinun tarvitsee vain syöttää haluttu kohde hotellihakuun ja valita ehdotuksista, jotka järjestelmä antaa.
Tarkista, että olet kirjoittanut kaupungin nimen oikein. On mahdollista, että kaupungin nimi kirjoitetaan eri tavalla suomeksi kuin kohdemaan kielellä (esim. Venetsia (suomeksi) ja Venezia (italiaksi)). Jos järjestelmä ei tunnista kaupunkia, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen service[at]roomsXXL.fi. Autamme sinua mielellämme.

Hinnat ja varaaminen

Täysi-ikäinen. Pääasiallisen matkustajan on oltava vähintään 18-vuotias tehdessään varausta.
Yhden varauksen yhteydessä voi varata enintään 5 huonetta.
On mahdollista varata samalla kertaa vain samoja huonetyyppejä, esim. 2 kahden hengen huonetta ja 3 yhden hengen huonetta. Jos haluat varata eri huonetyyppejä, sinun on tehtävä kullekin huonetyypille erillinen varaus.
Useisiin tarjouksiin kuuluu aamupala. Tarkista asia kyseisen huoneen kuvauksesta.
Kyllä. Verot ja maksut sisältyvät hintoihimme. Jos asiakkaan on lisäksi maksettava kylpylämaksu tai yöpymisvero, siitä ilmoitetaan selvästi ennen varaustapahtuman päättymistä.
Ei. roomsXXL.fi ei peri varausmaksua tai muita maksuja maksettaessa luottokorteilla, PayPalin kautta tai muilla maksutavoilla.
roomsXXL.fi:n hinnat ovat erityisiä hotellihintoja, jotka olemme neuvotelleet yhteistyökumppaneidemme kanssa. Usein varmistamme itsellemme suuren huonekiintiön edulliseen hintaan. Annamme säästöt sitten eteenpäin asiakkaillemme.
Eivät eroa. Ainoa ero on roomsXXL.fi:n edullisemmat hinnat. roomsXXL.fi:n yhteistyökumppanihotellien huoneiden ja palvelun laatu eivät missään nimessä eroa.
Kaikki verot ja maksut sisältyvät hintaan, kun varaus tehdään roomsXXL.fi:n kautta. Jos asiakas joutuu lisäksi maksamaan kylpylämaksun tai yöpymisveron paikan päällä, siitä ilmoitetaan selvästi ennen varaustapahtuman päättymistä. Hintaan eivät luonnollisesti sisälly hotellin maksulliset palvelut, joista nautitaan paikan päällä (esim. ravintola, minibaarin käyttö tai puhelut).
Välittömästi. Saat heti varauksen tekemisen jälkeen sähköpostitse vahvistuksen, joka sisältää varauskoodin. Sähköposti sisältää myös linkin henkilökohtaiseen hotellikuittiin ja laskuun.
Voit ladata hotellikuitin vaivattomasti heti varauksen yhteydessä ja tulostaa sen. Myös sähköpostitse lähetettävässä varausvahvistuksessa on linkki kuittiin, jotta voit tulostaa sen milloin tahansa uudelleen.
Lähetä siinä tapauksessa sähköpostia osoitteeseen service[at]roomsXXL.fi ja muista ilmoittaa varauskoodisi. Korjaamme virheen välittömästi. Turvallisuussyistä on tärkeää, että hotellikuitissa oleva nimi on sama kuin passissa tai henkilötodistuksessa oleva nimi.
Valitettavasti et. Ole hyvä ja tee toinen varaus samaan hotelliin.
Lähetä siinä tapauksessa sähköpostia osoitteeseen service[at]roomsXXL.fi ja muista ilmoittaa varauskoodisi. Korjaamme virheen välittömästi.
Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen service[at]roomsXXL.fi ja mainitse toivottu tulo- ja lähtöpäivä, hotelli, huonetyyppi, aikuisten määrä, lasten määrä ja iät sekä halutaanko lapsille erilliset sängyt vai nukkuvatko he samassa sängyssä kuin vanhemmat. Jos olet jo etsinyt tietoa lasten majoittamisesta, mainitse myös kyseiset tiedot. Selvitämme välittömästi, aiheutuuko tästä lisäkustannuksia ja kuinka paljon ja otamme sinuun yhteyttä.

Maksaminen

Tällä hetkellä roomsXXL.fi:llä voi maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard ja American Express) ja PayPalin kautta. Otamme pian käyttöön muita maksutapoja esim. tilisiirron suoraveloitusjärjestelmän avulla. Lähetä tällöin sähköpostia osoitteeseen service@roomsXXL.fi.
Kyllä, useissa hotelleissa majoituksen voi maksaa paikan päällä. Huomioi kohta "Maksu hotellissa" valitun huoneen kohdalla hotellin profiilisivulla. Varausta varten on annettava voimassa olevan luottokortin tiedot varmistukseksi.
Maksu veloitetaan luottokortiltasi tai PayPal-tililtäsi välittömästi varauksen mentyä läpi.
Kyllä, se on mahdollista. Luonnollisesti sinulla on kuitenkin oltava luottokortin haltijan suostumus.
Ei. roomsXXL.fi ei peri kuluja maksettaessa luottokortilla, PayPalin kautta tai muille maksutavoilla.
Laskun voi vaivattomasti ladata ja tulostaa. Kirjaudu sitä varten sisään verkkosivulla roomsXXL.fi kohdassa "Varaukseni" varauskoodin ja sukunimen avulla.
Jokaista varausta kohden laaditaan lasku. Jos haluat varata useita huoneita ja haluat kutakin huonetta varten erillisen laskun, tee siinä tapauksessa useita varauksia. Jos kaikki huoneet voidaan laskuttaa samalla laskulla, yksi varaus riittää.

Tulo ja lähtö

Se ei haittaa. Useissa hotelleissa on mahdollista kirjautua sisään myöhään illalla. Suosittelemme varmuuden vuoksi tiedustelemaan hotellista, kuinka kauan vastaanotto on avoinna tulopäivänä.
Pääasiallinen matkustaja tarvitsee voimassa olevan henkilötodistuksen tai passin. Lisäksi monet hotellit vaativat voimassa olevan luottokortin vakuudeksi. Joissakin hotelleissa vakuudeksi kelpaa myös käteinen tai pankkikortti. Jos sinulla on yksityiskohtaisia kysymyksiä, pyydämme sinua kääntymään hotellin puoleen.
Tietenkin. Tee sitä varten uusi varaus verkkosivulla roomsXXL.fi.

Peruuttaminen

Kirjaudu sisään verkkosivulla roomsXXL.fi kohdassa "Varaukseni" varauskoodin ja sukunimen avulla. Voit peruuttaa varauksen kätevästi verkossa.
Kun kyse on korvattavissa olevista tarjouksista, sinulle kuuluva summa hyvitetään suoraan luottokortillesi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään peruutuksen lisäksi.
Jos esim. 15.12.2103 tehdyssä varauksessa lukee peruutuksen kohdalla "Peruutettavissa perjantaihin 13.12.2013 klo 12 (UTC + 1) asti", tämä tarkoittaa, että maksuton peruutus ei ole enää mahdollista. Tällöin matkan hintaa ei voida enää maksaa kokonaan takaisin, jos hotellimajoitus peruutetaan.

Muita kysymyksiä

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen service[at]roomsXXL.fi.

Sertifioitu maksujenkäsittely

Maksujenkäsittelymme turvallisuusstandardit täyttävät korkeimmat vaatimukset. Tämä laatumerkki todistaa, että luottokortilla maksaminen on täällä turvallista.

Monikielinen asiakaspalvelu

Monikieliset matka -asiantuntijamme huolehtivat varauksistasi. Olemme asiakkaidemme käytettävissä ympäri vuorokauden.

Välitön varausvahvistus

Varauksesi vahvistetaan heti. Voit tulostaa matka-asiakirjat vaivattomasti varauksen yhteydessä.