general_help_center_title

general_help_center_description

Yritystiedot


Olemme keskisuuri yritys, jonka toimipaikka on Saksassa, ja keskitymme pääasiassa Euroopan alueelta tuleviin matkustajiin. Tavoitteenamme on välittää hotellimajoituksia ympäri maailman reiluihin hintoihin. Olemme uskollisia motolle: luotettava, edullinen ja turvallinen.

Luotettava: Yritys, jonka toimipaikka on Saksassa

Kuulemme jatkuvasti tarinoita asiakkaista, joilla on ollut vaikeuksia ulkomaisten varaussivustojen kautta tehtyjen varausten kanssa. Heillä on esimerkiksi peruutustapauksissa ollut vaikeuksia saada rahansa takaisin tai tavoittaa kyseinen yritys. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan vaihtoehdon ja olemme tietoisesti valinneet yrityksen sijainniksi Saksan. Lisäksi kaikista varauksista huolehtivat monikieliset matkailualan ammattilaiset. Olemme aina asiakkaiden tavoitettavissa – 7 päivänä viikossa, vuoden jokaisena päivänä.

Olemme Berliinissä toimipaikkaansa pitävän Allianz selbständiger Reiseunternehmen Bundesverband e.V. -liiton (ASR) aktiivinen jäsen ja vahvistamme Saksan matkustelevaa keskiluokkaa mutta sen lisäksi lisäämme työntekijöidemme pätevyyttä jatkokoulutusten avulla. Näin voimme jatkuvasti parantaa asiakaspalveluamme.

Hotellihuoneiden haku ja hinnoittelu roomsXXL.fi:llä perustuvat varta vasten kehitettyyn teknologiaan. Euroopan unionista on tullut vahva yhteistyökumppanimme innovointivoimamme ansiosta, ja se tukee meitä Saksan talous- ja teknologia-asioista vastaavan ministeriön avulla.

Edullinen: Edullisia hotellimajoituksia ympäri maailman

Meidän mielestämme hotellimajoitusten ei tarvitse olla kalliita edes maailman parhaimmissa hotelleissa. roomsXXL.fi:n hinnat ovat erityisiä hotellihintoja, jotka olemme neuvotelleet yhteistyökumppaneidemme kanssa. Usein varmistamme itsellemme suuren huonekiintiön edulliseen hintaan omalla vastuullamme. Annamme säästöt sitten eteenpäin asiakkaillemme. Olemme sen ansiosta saaneet uskollisen asiakaskunnan, joka hyötyy huippuhinnoistamme yhä uudelleen.

Meiltä voit varata kaikenlaisia majoituksia yksinkertaisesta täysihoitolasta luksushotelliin. Ja niitä on tarjolla yli 800 kaupungissa ympäri maailman. Tarjontaamme kuuluvat kaikki tunnetut hotellimerkit, kuten Hilton, Mercure, Ritz-Carlton, Radisson, ibis, InterContinental, Mandarin Oriental, Marriott, Kempinski, Novotel, Holiday Inn ja Hyatt, reiluin hinnoin.

Jos ihmettelet meidän ja muiden varaussivustojen hintaeroa, et ole ainoa. Myös me huomaamme eron ja ihmettelemme joidenkin sivustojen korkeita hintoja. Työskentelemme erittäin kustannustehokkaasti ja säästämme kalliista markkinointi- ja tv-kampanjoista asiakkaiden eduksi.

Turvallinen: Sertifioitu tiedonsiirto ja maksujenkäsittely

Asiakas- ja maksutietojen turvallisuus on meille tärkeää. Verkkosivustomme on varustettu Comodon SSL-turvallisuussertifikaatilla. Tietosi koodataan viimeisimpien turvallisuusnäkökohtien mukaisesti ja välitetään turvallisesti. Kaikki asiakastiedot tallennetaan meillä suojatusti, eikä niitä missään tapauksessa välitetä eteenpäin. Lisätietoja aiheesta löytyy Tietosuojaperiaatteistamme.

Kaikki luottokorttimaksut suoritetaan yhteistyökumppanimme iPaymentin (1&1 Internet AG:n tytäryhtiö) avulla luottokorttiteollisuuden tiukkojen turvallisuusstandardien mukaisesti. iPayment on sertifioitu PCI DSS -standardin mukaisesti, ja se käsittelee ja hallinnoi luottokortin haltijan tietoja ja rahoitustietoja sekä tallentaa ne todistetusti erittäin turvallisesti ja huolellisesti.

Lisätietoja meistä löytyy kohdasta Usein kysytyt kysymykset.

Sertifioitu maksujenkäsittely

Maksujenkäsittelymme turvallisuusstandardit täyttävät korkeimmat vaatimukset. Tämä laatumerkki todistaa, että luottokortilla maksaminen on täällä turvallista.

Monikielinen asiakaspalvelu

Monikieliset matka -asiantuntijamme huolehtivat varauksistasi. Olemme asiakkaidemme käytettävissä ympäri vuorokauden.

Välitön varausvahvistus

Varauksesi vahvistetaan heti. Voit tulostaa matka-asiakirjat vaivattomasti varauksen yhteydessä.